vergoeding

Vergoeding mondhygiëne

De vergoeding voor een mondzorgbehandeling is afhankelijk van de afspraken die u gemaakt heeft met uw verzekeraar en het soort behandeling die u wilt laten uitvoeren. De meeste zorgverzekeraars in Nederland vergoeden de kosten voor mondhygiëne vanuit de aanvullende verzekering.


Wanneer heb ik recht op vergoeding

Indien u een aanvullende mondzorgverzekering heeft afgesloten worden de meeste behandelingen in de meeste gevallen vergoed (tussen de 75% en de 100% van de behandelingen). De mate van vergoeding is afhankelijk van de afgesloten verzekering en de afspraken die u gemaakt heeft over het eigen risico en het maximum vergoedingsbedrag.


Hoe stel ik mijn verzekeraar op de hoogte?

In de meeste gevallen zult u de kosten vergoed krijgen door het invullen en opsturen van het declaratieformulier van uw verzekeraar. De declaratie gebeurt op basis van de prestatiebeschikking die is vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit.


Declaratieservice

Famed verzorgt onze financiële administratie en is de enige aanbieder die directe afspraken met vrijwel elke verzekeraar in Nederland heeft als het gaat om declaraties. Dit stelt ons in staat om onze werkzaamheden direct bij de meewerkende verzekeraars te declareren en u te ontzorgen. In dit geval ontvangt u alleen een factuur wanneer de behandeling niet, of deels niet, wordt vergoed door uw verzekering. Voor meer informatie over vergoedingen adviseren wij u om uw polis te raadplegen of contact op te nemen met uw verzekeraar.

Bel ons op

of maak direct een afspraak:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
mm-dd-jjjj
× How can I help you?