damlaan

Ligging

De praktijk is gelegen nabij het historisch centrum van Voorburg-Leidschendam, hét gezellige winkelhart van de stad. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Rijswijk, Voorschoten, Zoetermeer en Den Haag. Bent u met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

hetpand

 

Het pand

De praktijk van Mondzorg Damlaan bestaat uit een modern ingerichte wachtkamer en is voorzien van comfortabele stoelen. Voor kinderen hebben wij een speelhoek ingericht. Uiteraard kunt u bij ons ook gebruik maken van de aanwezige toiletten.

 

Behandelruimte

De behandelruimte van Mondzorg Damlaan is ingericht om alle mogelijke mondhygiënische behandelingen uit te voeren. Hygiëne is voor ons zeer belangrijk. Wij volgen en onderschrijven dan ook de praktijkrichtlijn Infectiepreventie in de tandheelkundige praktijk om zo onder optimale omstandigheden de beste zorg te kunnen bieden.

 

behandelkamer

Apparatuur

In de praktijk maken wij alleen gebruik van hulpmiddelen die aan alle wettelijk eisen voldoen. Na elke behandeling worden de instrumenten gedesinfecteerd en gesteriliseerd doormiddel van specialistische apparatuur; zo bent u altijd verzekerd van een hygiënische behandeling.

 

apparatuur

Bel ons op

of maak direct een afspraak:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
mm-dd-jjjj
× How can I help you?