De Praktijk

De mondzorgpraktijk

De mondzorgpraktijk

De praktijk is gelegen nabij het historisch centrum van Voorburg-Leidschensdam, hét gezellige winkelhart van de stad. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Rijswijk, Voorschoten, Zoetermeer en Den Haag. Bent u met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten

Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten

Wie is de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten?
Met meer dan 45 jaar ervaring en ruim 2.800 leden is de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) dé beroepsorganisatie voor mondhygiëne in Nederland.

Tandarts in Leidschendam Voorburg

Tandarts in Leidschendam Voorburg
Op zoek naar een tandarts in Leidschendam Voorburg? Als mondhygiëne- en tandartspraktijk biedt Mondzorg Damlaan een totaalpakket voor mondheelkunde. Met uitstekende professionals bent u verzekert van de beste zorg. Alle tandheelkundige behandelingen worden door gediplomeerde tandartsen en mondhygiënisten verzorgt. Wij doen geen concessies in de kwaliteit van onze behandelingen, uw gezondheid staat immers voorop.

Tandarts in Leidschendam Voorburg
Kinderen, volwassenen en senioren
Gediplomeerde tandarts
Team van Mondzorg experts
Moderne Apparatuur
Centrum van Leidschendam Voorburg
Makkelijk bereikbaar met eigen vervoer of OV
Parkeergelegenheid in de buurt
Overstappen zorgeloos geregeld

Waarom kiezen voor Mondzorg Damlaan?
Het brede aanbod aan behandelingen en uitstekende nazorg zorgt ervoor dat u voor al uw tandheelkundige zorg op bij ons terecht kunt. In de modern ingerichte praktijk beschikken wij over de nieuwste apparatuur zodat wij u van de beste zorg kunnen blijven voorzien. Van regelmatige controle tot het verhelpen van complexe tandheelkundige klachten, ons gediplomeerde en professionele team mondheelkundige zorgverleners staan voor u klaar

Preventieve mondzorg
Curatieve Mondzorg
Gaatjes
Kronen
Bruggen
Bleken

Inschrijven Tandarts in Leidschendam Voorburg
Bent u op zoek naar een bekwame tandarts in Leidschendam Voorburg en omgeving? Bij Mondzorg Damlaan staan persoonlijke zorg en aandacht voorop. Ook overstappen is makkelijk en zorgeloos geregeld. MondzorgDamlaan regelt de volledige overstap zodat u er geen omkijken naar heeft.  Neem contact met ons op 070-320 10 10 of mails ons via het contactformulier op de website voor een kennismakingsgesprek met een van onze professionals. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk.
 

Verwijzing van de tandarts

Verwijzing van de tandarts

Mondzorg Damlaan hecht veel waarde aan een goede samenwerking tussen tandarts en mondhygiënist. Wij geloven dat de patiënt gebaat is wanneer zorgverleners helder en duidelijk met elkaar communiceren.
× Welkom bij Mondzorg Damlaan?