De mondzorgpraktijk

De mondzorgpraktijk

De praktijk is gelegen nabij het historisch centrum van Voorburg-Leidschensdam, hét gezellige winkelhart van de stad. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Rijswijk, Voorschoten, Zoetermeer en Den Haag. Bent u met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten

Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten

Wie is de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten? Met meer dan 45 jaar ervaring en ruim 2.800 leden is de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) dé beroepsorganisatie voor mondhygiëne in Nederland.

Personeel

Saba Habibi – BIG geregistreerd mondhygiënist Hojat Rozegar – Manager en Praktijk houder Vasilis Bousias – Tandarts en Implantoloog Katerina Kaimaki – Tandarts

Tandarts in Leidschendam Voorburg

Tandarts in Leidschendam Voorburg Op zoek naar een tandarts in Leidschendam Voorburg? Als mondhygiëne- en tandartspraktijk biedt Mondzorg Damlaan een totaalpakket voor mondheelkunde. Met uitstekende professionals bent u verzekert van de beste zorg. Alle tandheelkundige behandelingen worden door gediplomeerde tandartsen en mondhygiënisten verzorgt. Wij doen geen concessies in de kwaliteit van onze behandelingen, uw gezondheid staat immers voorop. Tandarts in Leidschendam Voorburg Kinderen, volwassenen en senioren Gediplomeerde tandarts Team van Mondzorg experts Moderne Apparatuur Centrum van Leidschendam Voorburg Makkelijk bereikbaar met eigen vervoer of OV Parkeergelegenheid in de buurt Overstappen zorgeloos geregeld Waarom kiezen voor Mondzorg Damlaan? Het brede aanbod aan behandelingen en uitstekende nazorg zorgt ervoor dat u voor al uw tandheelkundige zorg op bij ons terecht kunt. In de modern ingerichte praktijk beschikken wij over de nieuwste apparatuur zodat wij u van de beste zorg kunnen blijven voorzien. Van regelmatige controle tot het verhelpen van complexe tandheelkundige klachten, ons gediplomeerde en professionele team mondheelkundige zorgverleners staan voor u klaar Preventieve mondzorg Curatieve Mondzorg Gaatjes Kronen Bruggen Bleken Inschrijven Tandarts in Leidschendam Voorburg Bent u op zoek naar een bekwame tandarts in Leidschendam Voorburg en omgeving? Bij Mondzorg Damlaan staan persoonlijke zorg en aandacht voorop. Ook overstappen is makkelijk en zorgeloos geregeld. MondzorgDamlaan regelt de volledige overstap zodat u er geen omkijken naar heeft.  Neem contact met ons op 070-320 10 10 of mails ons via het contactformulier op de website voor een kennismakingsgesprek met een van onze professionals. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk.  
Verwijzing van de tandarts

Verwijzing van de tandarts

Mondzorg Damlaan hecht veel waarde aan een goede samenwerking tussen tandarts en mondhygiënist. Wij geloven dat de patiënt gebaat is wanneer zorgverleners helder en duidelijk met elkaar communiceren.

Bel ons op

of maak direct een afspraak:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
mm-dd-jjjj
× How can I help you?