test


Tanden bleken en de kleur van de tanden.

Hoewel de vorm en de kleur van onze tanden al voor onze geboorte word bepaald, is het verkleuren van de tanden een natuurlijk proces dat hoort bij het ouder worden. Naarmate de jaren verstrijken wordt het zachte tandbeen dat zich onder het tandglazuur bevindt geler van kleur.


Externe factoren

Naast de natuurlijke verkleuring die optreedt zijn er echter ook externe factoren die leiden tot verkleuring van de tanden. Tandplak en aanslag, die bijvoorbeeld door koffie of rook ontstaat, kan de kleur van de tanden aanzienlijk beïnvloeden.


De behandeling

Voor aanvang van de behandeling wordt eerst gekeken naar de conditie van het gebit. Wanneer blijkt dat het gebit in aanmerking komt voor de behandeling kan worden begonnen met het tanden bleken. Tijdens dit proces worden de tanden behandeld met een speciaal foam of bleekgel. Vervolgens wordt de werking van de gel of foam in gang gezet door het toepassen van een speciale plasmalamp. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan de behandeling meerdere keren herhaald worden. Het proces is volledig pijnloos.


Resultaat

Ieder gebit is uniek en reageert anders op de bleking. Hierdoor kan van te voren niet precies worden gezegd hoeveel tinten lichter de tanden zullen zijn na de behandeling. Het is wel zo dat tanden bleken significante en merkbare resultaten oplevert. Binnen het uur zijn resultaten tussen de 6 á 9 tinten wittere tanden normaal.

Bel ons op

of maak direct een afspraak:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
mm-dd-jjjj
× How can I help you?