Angst voor de tandarts Leidschendam Voorburg

Angst voor de tandarts weerhoud veel mensen van een tijdige behandeling van de mond of het gebit. Dit kan op de lange termijn ernstige schade opleveren. Bovendien kan het zorgen voor onnodige en langdurige behandeltrajecten die niet nodig waren geweest wanneer er een tijdige zorg had plaatsgevonden. Mondzorg Damlaan heeft ervaring met het behandelen van angstige patiënten. In een plezierige omgeving behandelen wij onze patiënten met alle tijd en rust die nodig is voor een prettige ervaring. Ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Bel 070 – 320 10 10 voor een afspraak.

Uw welzijn voorop

Gebrek aan regelmatige zorg verhoogd de kans op ernstige schade aan uw mond of gebit en zorgt ervoor dat bestaande aandoeningen kunnen verergeren. Naast de gezondheidsrisico’s kunnen gebitsaandoeningen of slechte adem het zelfvertrouwen aantasten. Mondzorg Damlaan helpt angstige patiënten de drempel over zodat ook u zich geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid van uw mond of gebit.

Voorkom ernstige aandoeningen of zelfs tandverlies. Aandoeningen en pijn verminderen uw vermogen om essentiële voedingsstoffen in te nemen. Aandoeningen aan het gebit zijn vaak de oorzaak van slechte adem. Ernstige mondaandoeningen kunnen het zelfvertrouwen aantasten. Onbehandelde mondaandoeningen hebben een negatief effect op de algehele gezondheid.

Ervaring met angstige patiënten

Mondzorg Damlaan heeft veel ervaring in het behandelen van angstige patiënten die moeite hebben met het bezoeken van een tandarts. In alle rust lopen wij de behandeling vooraf met u door en zorgen ervoor dat u tijdens de sessie altijd in controle blijft. Wij doen er alles aan om de ervaring zo prettig mogelijk voor u te maken zodat ook u kunt blijven genieten van een schone mond en een gezond gebit.

Maak een afspraak

Heeft u last van angst en bent u op zoek naar een tandarts die ervaring heeft in het behandelen van angstige patiënten in Leidschendam Voorburg en omgeving? Mondzorg Damlaan helpt u graag verder. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op. U kunt ons mailen of bellen op 070 – 320 10 10.

Bel ons op

of maak direct een afspraak:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
mm-dd-jjjj
× How can I help you?