KwaliteitsRegister Mondhygiënisten

Waarom het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten?

De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) vindt het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot professionele mondzorg. Om dit te waarborgen heeft de vereniging het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM) in het leven geroepen. In dit register staan alle mondhygiënisten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de NVM.

Alleen erkende Mondhygiënisten

In het register houdt de NVM een lijst bij van alle mondhygiënisten waarvan een kopie van het diploma is geregistreerd. Het doel van dit register is om de kwaliteit van mondzorg te waarborgen en titelmisbruik tegen te gaan. De lijst wordt maandelijks vernieuwd en is voor iedereen toegankelijk.

Kwaliteit in mondzorg

Mondhygiënisten die zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister beschikken over het wettelijk erkende HBO diploma Mondhygiënist. ook nemen zij regelmatig deel aan bij- en nascholing en onderschrijven de gedragscode van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.

Keurmerk voor Mondhygiënisten

Met het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten heeft u de mogelijkheid om bewust te kiezen voor professionele mondzorg. Controleer altijd of uw Mondhygiënist is ingeschreven. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een bekwaam en bevoegd professional die zijn kennis en vaardigheden op peil houdt.

KRM_LOGO

× Welkom bij Mondzorg Damlaan?